januari 18, 2022 - 3:30 e m

”Vi jobbar för att spelen blir av som planerat”

Full återbetalning vid inställt evenemang och förlängd anmälningstid.
Det här gäller angående coronapandemin och Special Olympics Games i Malmö 2022.

Coronapandemins utveckling, med nya restriktioner som följd, skapar en del frågetecken. Fastän det är för tidigt att säga hur situationen ser ut i sommar vill arrangörsgruppen för Special Olympics Games vara tydlig med att den jobbar för att tävlingarna arrangeras i Malmö den 16-19 juni 2022. Allt enligt plan.

– Vi jobbar för att Special Olympics Games i Malmö 2022 blir av som planerat. Med det sagt följer vi utvecklingen av coronapandmin och de restriktioner och rekommendationer som svenska myndigheter går ut med. Detta för att kunna erbjuda ett säkert evenemang, säger Linnéa Björndahl.

Full återbetalning vid inställt evenemang

Om Special Olympics Games inte går att genomföra utan tvingas ställas in gäller full återbetalning av anmälningsavgiften. Du som har betalat för helpaket eller halvpaket får alltså pengarna tillbaka.

– För oss är det viktigt att kunna erbjuda ett säkert evenemang i alla led. Som deltagare ska det kännas säkert att anmäla sig till våra evenemang och att delta i dem, säger Linnéa Björndahl.

Förlängd anmälningstid

Arrangörsgruppen har även beslutat att förlänga anmälningstid från den 28 februari till den 31 mars.

Anmälan till Special Olympics Games hittar du på www.specialolympicsgames.se.

Har du frågor och funderingar? Läs gärna igenom Vanliga frågor och svar och se om du hittar vad du söker där. Du är också välkommen att kontakta oss på info@specialolympics.se.

Special Olympics Games i Malmö 2022 arrangeras av Special Olympics Sverige, FIFH Malmö, Malmö Stad, Event in Skåne och Sigma Group.

Nyhetsarkiv