juni 28, 2021 - 8:00 f m

Stort intresse för att vara volontär på Special Olympics Games i Malmö

Intresset för att vara volontär på Special Olympics Games i Malmö är stort. På bara ett par dagar har fler än 70 personer anmält intresse för att hjälpa till på spelen.

På måndagen förra veckan lades intresseanmälan för att vara volontär på spelen ut. Sedan dess har antalet anmälningar rasat in. De första dagarna kom det in över 70 (!) stycken.

Är du också intresserad av att vara volontär på Special Olympics Games i Malmö. Skicka in din intresseanmälan genom att fylla i formuläret på följande länk: Klicka här för att gå till intresseanmälan.

Special Olympics Games arrangeras den 16-19 juni 2022 i Malmö och väntas samla omkring 1 800 aktiva, ledare och funktionärer för fyra dagar av idrottsglädje, hälsa och gemenskap.

Det blir tävlingar i ett tiotal idrotter och under evenemanget utses truppen som får representera Sverige på Special Olympics World Games i Berlin 2023.

Special Olympics Games i Malmö är ett samarrangemang mellan Special Olympics Sverige, FIFH Malmö, Malmö Stad och Event in Skåne.

 

LÄS MER

Fem anledningar till att vara volontär
Volontären: ”Väldigt glad att jag har fått se den här världen”

Nyhetsarkiv