Parasportgalan blir helt digital.

mars 17, 2020 - 1:50 e m

Parasportgalan görs om: ”Vill skapa gemenskap”

Svenska Parasportgalan 2020 kommer hylla aktiva och ledare på ett nytt och innovativt sätt. Istället för en fysisk galamiddag får nu både inbjudna gäster och allmänheten möjlighet att se galan hemifrån.

– Vi vill skapa en digital gemenskap där vi tillsammans kan uppleva en fantastisk galakväll även om vi inte är på samma plats, säger Sophie Wedberg, projektledare för Svenska Parasportgalan.

I tider då de flesta event ställs in på grund av coronaviruset har Parasport Sverige istället valt att göra om Svenska Parasportgalan 2020 till en stor tv-sändning där alla kan uppleva kvällen tillsammans.
– Vi har försökt att tänka om och anpassa oss efter de förutsättningar som nu råder. Vi tycker att det är extra viktigt med gemenskap just nu och vill därför skapa en gala som alla kan ta del av, tillsammans genom de digitala möjligheter som finns.

Det betyder att det inte kommer  komma några gäster till Stockholm och Scandic Continental den 30 mars. Men istället för att ställa in hela galan kommer den att göras om till en tv-sändning där aktiva, ledare och föreningar kommer att hyllas för sina prestationer det gångna året.

Skriv in 30 mars klockan 19.00 i kalendern och njut av en fullmatad livesändning med det bästa från parasporten.

Var med och hylla, heja och se Svenska Parasportgalan live via vårt event på Facebook. 

Svenska Parasportgalan 2020 – livesändning 

Nyhetsarkiv