november 29, 2019 - 2:30 e m

En volontär kramar om två aktiva på Special Olympics World Winter Games i Österrike 2017.

”Då visste jag att jag skulle älska att hjälpa till som volontär”

Just nu söker vi efter volontärer till Special Olympics Sweden Invitational Games 2020. Spelen, som arrangeras den 1 till 4 februari nästa år, är möjliga tack vare volontärer – och intresset för att hjälpa till är stort. På vår Facebooksida för spelen bad vi våra följare att kommentera varför de vill hjälpa till som volontärer på Special Olympics-evenemang.

Nedan följer ett urval av röster:

• ”Jag åkte till Special Olympics World Games i Abu Dhabi då jag har en son med downs syndrome. Det var så underbart och inspirerande! Då visste jag att jag skulle älska att hjälpa till som volontär!” •

• ”För att träffa fantastiska människor.” •

• ”Jag har hjälpt till som volontär på Special Olympics genom åren. Jag har fantastiska minnen från bowlingturneringar, danser och torch runs. Jag har en brorson med downs syndrome och jag skulle älska att hjälpa till som volontär på alla sätt.” •

• ”Jag skulle vilja heja på andra idrottare och berätta för dem att de gjorde sitt bästa.” •

• ”För att få erfarenhet om hur man hanterar och organiserar evenemang för personer med och utan intellektuell funktionsnedsättning.” •

• ”I mars hjälpte jag till som DAL (Delegation Assistant Liason) på Special Olympics World Games i Abu Dhabi. Jag skulle älska att göra det igen. Det var den mest fantastiska och underbara upplevelsen under mina år som volontär. Jag kommer ansöka om att bli volontär på spelen 2021.” •

• ”För att stärka personer med funktionsnedsättning och för att bidra till samhället.” •

Missa inte chansen att bli en del av Special Olympics-familjen. Ansök om att bli volontär.

 

 

Nyhetsarkiv