Katherine Schwarzenegger och Chris Pratt är nya globala ambassadörer för Special Olympics.

oktober 8, 2021 - 8:39 f m

Chris Pratt och Katherine Schwarzenegger nya globala ambassadörer för Special Olympics

Hollywood-stjärnan Chris Pratt och författaren Katherine Schwarzenegger är nya globala ambassadörer för Special Olympics.

Parets två år som ambassadörer började i oktober i år.

– Special Olympics har alltid varit en stor del av mitt liv, säger Katherine Schwarzenegger som är barnbarn till Eunice Kennedy Shriver, grundare av Special Olympics.

– Chris och jag är så glada över att vara en del av Special Olympics-familjen som ett par och att fortsätta sprida och förespråka Special Olympics vision om inkludering, värdighet och acceptans. Detta är en rörelse som talar till våra hjärtan som föräldrar och individer.

– Jag har haft många roller i mitt liv – skådespelare, producent, pappa – och jag är ödmjuk över möjligheten att få vara ambassadör för Special Olympics, säger Chris Pratt.

– Jag blir ständigt förvånad av modet och andan hos dessa underbara idrottare. Jag stöttar Special Olympics i dess strävan att göra världen till en bättre, hälsosammare och gladare plats – en idrottsman, en volontär, en familjemedlem åt gången.

Katherine Schwarzenegger är författare till bästsäljaren The Gift of Forgivness och dotter till filantropen och författaren Maria Shriver och skådespelaren och tidigare guvernören i Kalifornien Arnold Schwarzenegger.

Chris Pratt är känd från bland annat tv-serien Parks and Recreation och storfilmer som The Lego Movie, Guardians of the Galaxy, Jurassic World och Avengers-filmerna Infinity War och Endgame.

Nyhetsarkiv