november 23, 2021 - 2:02 e m

Här är hemsidan för Special Olympics Games

I dag, den 23 november, lanserar Special Olympics Sverige specialolympicsgames.se. Hemsidan är särskilt dedikerad för Special Olympics Games – Sveriges största idrottsevenemang för personer med intellektuell funktionsnedsättning.

>>Klicka här för att gå till www.specialolympicsgames.se<<

– Special Olympics Games fortsätter att växa för varje gång det arrangeras – både sett till antal deltagare och idrotter. Inför nästa års upplaga – som är större än någonsin – kände vi att det var dags att tävlingarna fick en renodlad hemsida då den har växt ur sin tidigare kostym. Vi är väldigt glada att äntligen kunna lansera den, säger Linnéa Björndahl, ansvarig för Special Olympics Sverige.

På hemsidan kan du läsa mer om spelen; om de tolv idrotterna som erbjuds, om de kostnadsfria och frivilliga hälsoundersökningarna inom Healthy Athletes-programmet, om den storslagna ceremonin som inviger tävlingarna, om alla roliga kringaktiviteter och mycket mera. Du kan också ta del av berättelsen om lodjuret Speci-Lo, spelens älskade maskot.

Det är också på specialolympicsgames.se du kommer att kunna anmäla dig till tävlingarna. Anmälan öppnar den 1 december men redan nu kan du läsa om vilka paket som erbjuds och mycket mera.

Hemsidan är levande och uppdateras allt eftersom information tillkommer.

– Special Olympics Games i Malmö kommer att bli ett fullständigt fantastiskt arrangemang. Det här blir en liten aptitretare på allt roligt som väntar, säger Linnéa Björndahl.

Special Olympics Games är ett samarrangemang av Special Olympics Sverige, Malmö Stad, Event in Skåne, FIFH Malmö och Sigma Group AB.

>>Klicka här för att gå till www.specialolympicsgames.se<<

Nyhetsarkiv