Ryttarna Rebecka Mårtensson och Jimmy Andersson hyllas på Friends Arena för sina insatser på Special Olympics World Summer Games i Abu Dhabi.

september 3, 2019 - 6:58 f m

Silvermedaljörer hyllas på Friends Arena: ”Otroligt häftigt”

De åkte hem från Special Olympics World Summer Games med varsin silvermedalj i bagaget.
Nu hyllas Rebecka Mårtensson och Jimmy Andersson på Sweden International Horse Show på Friends Arena, skriver Tidningen Ridsport på sin hemsida.

Rebecka Mårtensson och Jimmy Andersson slog till med varsin silvermedalj i dressyr på Special Olympics World Games i Abu Dhabi i mars.
I slutet av november hyllas de för sina insatser under Sweden International Horse Show på Friends Arena, skriver Tidningen Ridsport.

– Det känns otroligt häftigt. Man känner sig som en av elitryttarna som brukar tävla på tv och det känns verkligen att man kommit långt inom dressyren, säger Jimmy Andersson.

Hyllas gör också andra medaljörer, bland annat från EM i fälttävlan och EM i dressyr tidigare i år. I sistnämnda tog pararyttaren Louise Etzner Jakobsson två medaljer – brons och silver.

Medaljörerna hyllas på Sweden International Horse Show på Friends Arena den 28 november.
– Svensk ridsport är stark och jag är oerhört stolt över att vara ordförande i ett förbund som har så fantastiska ryttare, säger Ulf Brömster, ordförande i Svenska Ridsportförbundet, i ett pressmeddelande.

Om det blir fler medaljer under mästerskapssäsongen, som fortfarande pågår, blir det också fler att hylla.

Så här såg det ut när Rebecka Mårtensson och Jimmy Andersson tävlade i dressyr på Special Olympics World Summer Games i Abu Dhabi.

Equestrian, Special Olympics World Summer Games 2019 Abu Dhabi

Nyhetsarkiv